Häng med på någon av våra aktiviteter i vår!

Välkommen att hänga med oss på någon av våra aktiviteter i vår, mer kan du läsa om utbudet i vårt vårprogram eller i Naturskyddsföreningens kalender. Håll också utkik på vad närliggande föreningar arrangerar !

Näst på tur är örnräkning vid Hjälstaviken, hjälp till att inventera örn och passa samtidigt på att lära dig om fåglar och njuta av naturen vid Hjälstaviken! Tag med dig varma kläder och skor och förbered dig på att stå still för att spana. Tag också med matsäck och något varmt att dricka!
Kunniga fågelskådare finns på plats. Självklart tar du med kikare om du har.

 

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.