”Moder Jord – för god att kolsyra” 12 september

Staffan Lindberg är musiker, artist, kompositör, komiker och föreläsare.Nu reser han riket runt med ståuppföreläsningen ”Moder Jord – för god att kolsyra”, folkbildar om kallduschar, koldioxidneutral inåtsång, närdödad mat, att supa utan finlandsbåt och andra enkla nöjen. Allt för att lämna lite planet kvar till barnen. Föreställningen/föreläsningen har givits flera hundra gånger och ges överallt där det finns en scen, en publik och ett överskott av växthusgaser. Staffan samarbetar även med meteorolog Pär Holmgren, är aktuell med nystartade vokalgruppen SuperProffsEliten och som kåsör i Sveriges Radios Naturmorgon.

kl 19.00  På Biblioteket, Ågatan, Enköping.

Mera om Staffan Lindberg: Mottagare av Povel Ramels karamelodiktpris 1999 med vokalgruppen Viba Femba. Idégivare till Stora Journalistprisvinnaren ”Musikministeriet” 2006 på SVT. Och sedan dess föreläsare och underhållare inom klimat och hållbarhet.

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.